Puberťácký záchvaty smíchu, nadávání důchodců, manželský hádky, rozchody po telefonu, drobný krádeže, mezigenerační konflikty, boj o vlastní důstojnost i nevšední erotické zážitky v tlačenici….. To vše a mnohem víc nabízí každodenní projížďky MHDéčkem a jejich vlajkovými loděmi šalinami.

Skrze šaliny v Brně poznáváme svět, díky nim si uvědomíme jak škaredí, hloupí anebo jen chudí lidi žijí v našem městě. Díky nim víme o kolik drzejší jsou dnešní mladí než jsme bývali my. Nuda a ticho v domácnostech automobilistů, kteří se při cestě odkukoli dostanou tak maximálně do zácpy kontrastuje s výřečností šalinářů, kteří příběhy sypou z rukávu.

Zdaleka není v silách naší redakce sesbírat všechno zajímavé, co se za posledních pár let v šalinách, busech a trajfech odehrálo. Proto se obracíme na vás, naše čtenáře (podle google analytics je vás v poslední době jak psů). Vaše zážitky z hromadné dopravy posílejte nám buď na facebook priglu, do události nebo na mail redakce@prigl.cz .

Výsledný článek by měl obsahovat rekordní množství historek. Revoluční bude v tom, že si jej čtenáři priglu napíší vlastně sami pro sebe. Historky přetavíme do krátké divadelní scénky, kterou představíme na závěrečné párty. Bude to náš první pokus v této oblasti, vstupné bude dobrovolné leč nevratné.

Párty s krátkým divadlem proběhne 21.2. 2013
UDÁLOST NA FACEBOOKU ZDE!